Onze menukaart
Kiezen en genieten
Kiezen en genieten
De menukaart van Pasta e Fagioli kan wekelijks wisselen, daar wij met kleinschalige locale producenten in Italië werken en daardoor kan het wel eens voorkomen dat een product niet voorradig is. Wij zorgen dan voor een vervangend gerecht. Heeft een allergie of dieetwensen? Laat het ons weten!
Note: the English menu is available in our restaurant.
Voorgerechten
Parmigiano di melanzana – 15,95
Taartje van gefrituurde aubergine, tomaat, buffel mozzarella dop en basilicum (veg.)
Vitello tonnato – 15,95
Klassieker uit Piemonte, dungesneden kalfsvlees, kappertjes en super zachte tonijn saus
Petto di piccione d’Anjou su purè di patate dolci, bietole saltate e fondo di volatile – 16,95
Anjou duif borstfilet, puree van zoete aardappel, roergebakken snijbiet, duif fond
Polipo, calamaro e gambero alla piastra su spuma di patate – 16,95
Gebakken octopus, inktvis en garnaal op romige aardappel espuma
Pasta
Ravioli alla carbonara con guanciale e pecorino
Huisgemaakte pasta gevuld met varkenswang en pecorino Romano kaas, afgemaakt met lichte romige saus van ei, pecorino en krokant gebakken varkenswang Als voor/tussengerecht – 15,95 hoofdgerecht 24,95
Lunette al tartufo
Huisgemaakte pasta met vulling van zwarte truffel en ricotta, afgemaakt met romige truffelsaus en parmezaanse kaas (veg.) Als voor/tussengerecht – 15,95 hoofdgerecht- 25,95
Panzarotti ripieni di ricotta e scorfano, salsa di zucchini al basilico e gamberetti
Huisgemaakte pasta aangekleurd met inkt, gevuld met roodbaars en ricotta, lichte saus van courgette en basilicum, gebakken garnaaltjes Als voor/tussengerecht – 16,50 hoofdgerecht – 26.95
—————
Onze pasta’s worden ‘al dente’ gekookt
Vlees / Vis
Filetto di agnello con lasagnetta di patate al pecorino, carciofi saltati e il suo fondo profumato alla menta – 34,50
Lamsfilet met “taartje” van schijfjes aardappel met pecorino, gebakken artisjok op lamsfond geparfumeerd met munt
Filetto di manzo irlandese al cesanese, crema di carote all’anice stellato, puré di patate al tartufo bianchetto Molisano – 36,95
Ossenhaas tournedos van Iers Angus rund, lichte crème van wortel met steranijs, puree van aardappel geparfumeerd met bianchetto, witte truffel uit Molise
Suprema di faraona ripiena su fonduta di fontina e funghi trifolati – 30,95
Parelhoen suprème gevuld met fijn gemalen kalfsvlees op saus van fontina kaas, een berg melk kaas uit de val d’Aosta met roergebakken paddenstoeltjes
Rombo chiodato, salsa di agrumi, asparagi bianchi – 34,50
Gebakken tarbotfilet, saus van citrus, witte asperges
—————
Tutti i piatti vengono preparati al momento, contiamo quindi sulla vostra pazienza.
Wij vragen uw begrip voor de bereidingstijd, aangezien alle gerechten à la minute worden bereid
Nagerechten
Cioccolatini Venchi
Chocolade van Venchi (prijs per stuk). Loyaliteit aan de kunst van het Italiaanse ambachtelijke chocolade, Venchi’s producten zijn gebaseerd op ‘traditionel Italian’ recepten, 140 jaar geleden bedacht. Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot één van ’s werelds meest bekende en delicate chocolademakers en er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten
Antica Torroneria Piemontese – 1,65
Chocoladetruffels uit Piemonte in verschillende smaken
Delizia al limone – 10,95
Taartje bedekt en gevuld met citroen crème en limoncello, een specialiteit van Amalfi
Mousse di fragole con gelato vaniglia – 10,75
Aardbeien mousse, ijs van vanille
Tiramisù – 10,75
Onze tiramisù
Formaggio misto – 14,00
Assorti van bijzondere speciale italiaanse kazen. Misschien in combinatie met een glaasje dessertwijn? Zie onze grappa- en dessertwijnkaart!
—————