Onze menukaart
Kiezen en genieten
Kiezen en genieten
De menukaart van Pasta e Fagioli kan wekelijks wisselen, daar wij met kleinschalige locale producenten in Italië werken, kan het wel eens voorkomen dat een product niet voorradig is. Wij zorgen dan voor een vervangend gerecht.
Note: the English menu is available in our restaurant.
Voorgerechten
Tortino di funghi porcini su salsa al parmigiano, funghi trifolati – 14,50
Taartje van eekhoorntjesbrood, saus van parmezaanse kaas, gebakken paddenstoeltjes (veg.)
Vitello tonnato – 14,50
Klassieker uit Piëmonte, dungesneden kalfsvlees, kappertjes en superzachte tonijnsaus
Lepre alla cacciatore con risotto alla milanese – 15,00
Haasbout gestoofd in wijn en groenten, geserveerd met risotto milanese
Noci di capesante su radici di prezzemolo, salsa ai peperoni grigliata e pomodori confit- 16,50
Gebakken st. Jacobsmossel, peterselie wortel, saus van gerookte paprika, tomaat confit
Pasta
Conchiglie al salmone, erba cipollina e alghe nori al salmone affumicato
Handgemaakte pasta gevuld met zalm, bieslook en zeewier, romige saus van gerookte zalm Als voor/tussengerecht – 14,50 hoofdgerecht 20,50
Lunette al tartufo
Handgemaakte pasta met vulling van zwarte truffel en ricotta, afgemaakt met romige truffelsaus en parmezaanse kaas (veg.) Als voor/tussengerecht – 14,75 hoofdgerecht- 21,50
Tortelli di cervo su fondo di selvaggina e parmigiano
Handgemaakte pasta met vulling van gestoofd hert met groenten, afgemaakt met wildfond, parmezaanse kaas en blauwe bes Als voor/tussengerecht – 14,50 hoofdgerecht – 20,50
—————
Onze pasta’s worden ‘al dente’ gekookt
Vlees / Vis
Capriolo in salmi’, cavolo rosso e mela cotogna – 29,95
Langzaam gegaarde blokjes reebout met wijn, kruiden en groenten, rode kool en kweepeer
Filetto di manzo irlandese 200gr, salsa ai funghi trombetta, puree di patate aromatizzato allo speck di Alto Adige – 36,50
Ossenhaas tournedos van Iers Angus rund (200gr) saus van zwarte trompet paddenstoel, puree gearomatiseerd met markenspeck uit de Alto Adige
Rombo chiodato con crema di topinambur e carciofi saltati – 28,75
Gebakken tarbot filet, gepureerde topinambur en artisjok
Petto d’anatra, purè di patate dolci al parmigiano, fondo aromatizzato agli agrumi – 26.95
Gebakken eendenborst filet, puree van zoete aardappel met parmezaan, gevogelte fond geparfumeerd met citrus
—————
Tutti i piatti vengono preparati al momento, contiamo quindi sulla vostra pazienza.
Wij vragen uw begrip voor de bereidingstijd, aangezien alle gerechten à la minute worden bereid
Nagerechten
Cioccolatini Venchi
Chocolade van Venchi (prijs per stuk). Loyaliteit aan de kunst van het Italiaanse ambachtelijke chocolade, Venchi’s producten zijn gebaseerd op ‘traditionel Italian’ recepten, 140 jaar geleden bedacht. Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot één van ‘s werelds meest bekende en delicate chocolademakers en er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten
Antica Torroneria Piemontese – 1,50
Chocoladetruffels uit Piemonte in verschillende smaken
Mousse di panettone cioccolato bianco 35% cacao, succo di mandarino, composta di pere e coulis di lamponi – 9,95
Mousse van panettone met witte chocolade, mandarijn sap, compote van peer en coulis van framboos
Delizia al limone – 9,95
Specialiteit van Amalfi: taartje bedekt en gevuld met zachte citroen crème en limoncello
Tiramisú – 9,95
Klassieker uit de Italiaanse keuken
Formaggio misto – 12,75
Assorti van bijzondere speciale italiaanse kazen. Misschien in combinatie met een glaasje dessertwijn? Zie onze grappa- en dessertwijnkaart!
—————