Onze menukaart
Kiezen en genieten
Kiezen en genieten
De menukaart van Pasta e Fagioli kan wekelijks wisselen, daar wij met kleinschalige locale producenten in Italië werken, kan het wel eens voorkomen dat een product niet voorradig is. Wij zorgen dan voor een vervangend gerecht, heeft u wensen i.v.m een allergie of een dieet, laat het ons weten
Note: the English menu is available in our restaurant.
Voorgerechten
Caponatina siciliana con burrata, salsa al pomodoro, olio al basilico – 15,95
Taartje van Siciliaanse ingrediënten, aubergine, selderij, kappertjes en olijven, tomatensaus, pijnboompitten en walnoten, burrata afgemaakt met vleugje basilicum olie (veg.)
Vitello tonnato – 15,75
Klassieker uit Piemonte, dungesneden kalfsvlees, kappertjes en super zachte tonijn saus
Bresaola della Valtellina, coulis di zucchine alla scapece, ricotta al limone – 16,95
Specialiteit uit de Valtellina, gepekeld en gedroogd rundvlees, coulis van courgette en munt, ricotta gearomatiseerd met citroen, schijfjes parmezaan
Filetto di sgombro al forno, maionese di lamponi, rapa rossa e mela verde – 15,95
Makreelfilet uit de oven, mayonaise van framboos, rode biet, granny smith
Pasta
Tortelli ossobuco su fondo di vitello e gremolata
Huisgemaakte pasta met vulling van gestoofd kalfsschenkel en gremolata, een mengsel van citroen, peterselie en knoflook Als voor/tussengerecht – 15,95 hoofdgerecht 23,00
Lunette al tartufo
Huisgemaakte pasta met vulling van zwarte truffel en ricotta, afgemaakt met romige truffelsaus en parmezaanse kaas (veg.) Als voor/tussengerecht – 15,95 hoofdgerecht- 24,00
Agnolotti bicolori all’aragosta con gamberetti, pomodorini e bisquè di gamberi
Huisgemaakte pasta met vulling van kreeft en ricotta, tomaatjes van de Vesuvius, garnaaltjes, bisquè di garnaal Als voor/tussengerecht – 15,95 hoofdgerecht – 24,75
—————
Onze pasta’s worden ‘al dente’ gekookt
Vlees / Vis
Quaglia ripiena con carne di vitello, pinoli e uvetta, risotto, sedano rapa – 31,75
Kwartel uit de oven gevuld met kalfsvlees, pijnboompitten en rozijnen geserveerd met carnaroli rijst met knolselderij en parmezaan
Filetto di manzo irlandese ,purea di broccoli, salsa acidula in brodo funghi – 36,95
Ossenhaas tournedos van Iers Angus rund met puree van broccoli, saus op basis van appelazijn en paddenstoelen bouillon
Calamaro ripieno alla parmigiana, puré di patate olio e prezzemolo – 32,50
Inktvis gevuld met aubergine, tomatensaus en inktvis tentakels, puree van aardappel met peterselie, saus van mozzarella en basilicum olie
Tonno alla griglia con verdure al vapore, salsa di finocchio, patate e zenzero, limone di Sorrento – 34,00
Yellowfin tonijn van de grill, diverse gestoomde groente met saus van venkel, aardappel en gember, geparfumeerd met citroen van Sorrento
—————
Tutti i piatti vengono preparati al momento, contiamo quindi sulla vostra pazienza.
Wij vragen uw begrip voor de bereidingstijd, aangezien alle gerechten à la minute worden bereid
Nagerechten
Cioccolatini Venchi
Chocolade van Venchi (prijs per stuk). Loyaliteit aan de kunst van het Italiaanse ambachtelijke chocolade, Venchi’s producten zijn gebaseerd op ‘traditionel Italian’ recepten, 140 jaar geleden bedacht. Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot één van ‘s werelds meest bekende en delicate chocolademakers en er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten
Antica Torroneria Piemontese – 1,60
Chocoladetruffels uit Piemonte in verschillende smaken
Delizia – 10,75
Specialiteit van Amalfi: taartje bedekt en gevuld met zachte citroen crème en limoncello
Mousse di yoghurt ai frutti di bosco – 10,50
Taartje van yoghurt mousse met hart van bosvruchten
Tiramisù – 10,50
Onze tiramisù
Formaggio misto – 13,95
Assorti van bijzondere speciale italiaanse kazen. Misschien in combinatie met een glaasje dessertwijn? Zie onze grappa- en dessertwijnkaart!
—————