Onze menukaart
Kiezen en genieten
Kiezen en genieten
De menukaart van Pasta e Fagioli kan wekelijks wisselen.
Note: the English menu is available in our restaurant.
Voorgerechten
Fiori di zucca, ricotta di bufala, olive taggiasche – 13,95
Gefrituurde courgettebloem, buffelmelk ricotta, zwarte taggiasche olijven van Ligurië (veg.)
Vitello tonnato – 13,95
Klassieker uit Piëmonte, dun gesneden kalfsvlees, kappertjes en super zachte tonijn saus
Porchetta di Ariccia arrosto con panino di spaghetti e salsa di mozzarella- 14,95
Geroosterd speenvarken uit Ariccia met timbaaltje van spaghetti, saus van mozzarella
Triglia su pesto di uvetta, melanzana fritta – 15,95
Gebakken mulfilet, pesto van sultana rozijnen, gefrituurde aubergine
Pasta
Bauletti friarielli e caciocavallo su passata di patate aromatizzate al basilico
Handgemaakte pasta met vulling van caciocavallo koemelk kaas en friarielli, een bladbroccoli soort uit Campania op saus van aardappel en basilicum (veg) Als voor/tussengerecht – 13,50 hoofdgerecht 19,75
Lunette al tartufo
Handgemaakte pasta met vulling van zwarte truffel en ricotta, afgemaakt met romige truffelcrème en parmezaan (veg.) Als voor/tussengerecht – 13,50 hoofdgerecht- 19,75
Tortellini bolognesi con salsa di parmigiano affumicato e mortadella
Pasta gevuld met parmezaan en verschillende vleeswaren op saus van gerookte parmezaan en reepjes mortadella Als voor/tussengerecht – 13,50 hoofdgerecht – 19,75
Triangoli allo scorfano con sapori siciliani con olive, capperi e pomodorini
Handgemaakte pasta gevuld met roodbaars, geparfumeerd met citrus uit Sicilië, afgemaakt met roodbaars, olijven, kappertjes en tomaat Als voor/tussengerecht – 13,50 hoofdgerecht – 19,75
—————
Onze pasta’s worden ‘al dente’ gekookt
Vlees / Vis
Filetto di agnello, ristretto di peperoni grigliata, topinambur e carciofi – 28,50
Lamsfilet, saus van gegrilde paprika, puree van topinambur, gebakken artisjok
Rosette di vitello, salsa ai funghi porcini, pastinaca e funghi – 26,95
Gebakken kalfsoester (Peters Farms) saus van eekhoorntjesbrood, pastinaak en paddenstoeltjes
Tonno alla griglia crema di fagioli cannellini e asparagi bianchi – 27,95
Gegrilde tonijn met crème van cannellini bonen en witte asperges
—————
Tutti i piatti vengono preparati al momento, contiamo quindi sulla vostra pazienza.
Wij vragen uw begrip voor de bereidingstijd, aangezien alle gerechten à la minute worden bereid
Nagerechten
Cioccolatini Venchi
Chocolade van Venchi (prijs per stuk). Loyaliteit aan de kunst van het Italiaanse ambachtelijke chocolade, Venchi’s producten zijn gebaseerd op ‘traditionel Italian’ recepten, 140 jaar geleden bedacht. Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot één van ‘s werelds meest bekende en delicate chocolademakers en er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten.
Antica Torroneria Piemontese – 1,50
Chocoladetruffels uit Piemonte in de smaken gekarameliseerde hazelnoot, puur met stukjes cacaoboon, panna cotta, amaretti koekjes, pistache, kaneel-gember
Tartufo – 9,75
Combinatie van hazelnoot en chocolade ijs bestrooid met cacao poeder
Savarin al liqore di arancia, crema Chantilly e fragole di bosco- 9,95
Savarin gedrenkt in sinaasappel likeur, crème Chantilly, bosaardbei
Tiramisú – 9,25
Klassieker uit de Italiaanse keuken
Formaggio misto – 12,00
Assorti van bijzondere speciale italiaanse kazen. Misschien in combinatie met een glaasje dessertwijn? Zie onze grappa- en dessertwijnkaart!
—————
Caffè – Koffie
Espresso – 2,50 (decaf +0,30)
Doppio – 2,95
Macchiato (espresso met wolkje melk) – 2,75
Corretto (espresso met scheutje grappa) – 3,30
Koffie – 2,45
Cappuccino – 2,75
Thee – 3,00