Onze menukaart
Kiezen en genieten
Kiezen en genieten
De menukaart van Pasta e Fagioli kan wekelijks wisselen, daar wij met kleinschalige locale producenten in Italië werken en daardoor kan het wel eens voorkomen dat een product niet voorradig is. Wij zorgen dan voor een vervangend gerecht. Heeft een allergie of dieetwensen? Laat het ons weten!
Note: the English menu is available in our restaurant.
Voorgerechten
Tortino di funghi porcini con patate, salsa di parmigiano aromatizzato al tartufo, funghi saltati – 15,95
Taartje van funghi porcini en aardappel, op saus van parmezaan geparfumeerd met truffel, gebakken paddenstoeltjes (veg.)
Vitello tonnato – 15,95
Klassieker uit Piemonte, dungesneden kalfsvlees, kappertjes en super zachte tonijn saus
Petto e coscia di pernice con purè di castagne e cavolo nero – 16,95
Borst en boutje van roodpootpatrijs, puree van kastanje, zwarte Toscaanse kool
Triglia al forno, pesto di uvetta e pinoli, cipolla caramellata – 16,95
Rode mul uit de oven, pesto van rozijnen en pijnboompitten, rode ui uit Tropea, vleugje milde knoflook
Pasta
Triangoli al cinghiale su fondo di selvaggina e uccelli al Barolo
Huisgemaakte pasta gevuld met langzaam gegaard wildzwijn in groenten en wijn, afgemaakt met wild fond en speciale kaas gerijpt in Barolo wijn Als voor/tussengerecht – 15,95 hoofdgerecht 25,95
Lunette al tartufo
Huisgemaakte pasta met vulling van zwarte truffel en ricotta, afgemaakt met romige truffelsaus en parmezaanse kaas (veg.) Als voor/tussengerecht – 15,95 hoofdgerecht- 25,95
Rettangoloni neri ai crostacei
Huisgemaakte pasta aangekleurd met inkt, gevuld met ricotta en schaaldieren zoals langoustine en garnalen, afgemaakt met gebakken calamari en tomaat confit Als voor/tussengerecht – 16,95 hoofdgerecht – 26.95
—————
Onze pasta’s worden ‘al dente’ gekookt, voorgerecht/tussengerecht pasta wordt niet als hoofdgerecht geserveerd
Vlees / Vis
Cinghiale al Chianti con mela cotogna e friarielli – 33,50
Langzaam gestoofd blokjes wildzwijn in Chianti wijn, diverse groenten en zwarte olijven, kweepeer uit de oven en friarielli (blad broccoli uit Campania)
Filetto di manzo irlandese , salsa ai porcini, sedano rapa e funghi saltati – 36,95
Ossenhaas tournedos van Iers Angus rund, saus van eekhoorntjesbrood, puree van knolselderij, roergebakken paddenstoeltjes
Filetto di sella di cervo, salsa al mirtillo rosso americano profumato alla grappa, cavolo rosso – 35,95
Gebakken hertenrugfilet, saus van cranberries, licht geparfumeerd met grappa, rode kool
Coda di rospo con salsa di spinaci selvatici, burrata e bietole – 34,50
Gebakken zeeduivelstaart, saus van wilde spinazie, burrata en snijbiet
—————
Tutti i piatti vengono preparati al momento, contiamo quindi sulla vostra pazienza.
Wij vragen uw begrip voor de bereidingstijd, aangezien alle gerechten à la minute worden bereid
Nagerechten
Cioccolatini Venchi
Chocolade van Venchi (prijs per stuk). Loyaliteit aan de kunst van het Italiaanse ambachtelijke chocolade, Venchi’s producten zijn gebaseerd op ‘traditionel Italian’ recepten, 140 jaar geleden bedacht. Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot één van ’s werelds meest bekende en delicate chocolademakers en er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten
Antica Torroneria Piemontese – 1,70
Chocoladetruffels uit Piemonte in verschillende smaken
Ricotta e pere con mousse al cioccolato fondente – 10,95
Taartje van ricotta, chocolade mousse en gekarameliseerde peer
Caprese – 10,95
Typisch taartje van Capri: gemaakt van pure chocolade en amandelbloem, Chantilly crème geparfumeerd met sinaasappel
Tiramisù – 10,95
Onze tiramisù
Formaggio misto – 14,00
Assorti van bijzondere speciale italiaanse kazen. Misschien in combinatie met een glaasje dessertwijn? Zie onze grappa- en dessertwijnkaart!
—————