Onze menukaart
Kiezen en genieten
Kiezen en genieten
De menukaart van Pasta e Fagioli kan wekelijks wisselen, daar wij met kleinschalige locale producenten in Italië werken en daardoor kan het wel eens voorkomen dat een product niet voorradig is. Wij zorgen dan voor een vervangend gerecht. Heeft een allergie of dieetwensen? Laat het ons weten!
Note: the English menu is available in our restaurant.
Voorgerechten
Tortino di porcini su crema di ricotta e funghi trifolati – 15,95
Taartje van funghi porcini (eekhoorntjesbrood) saus van ricotta, gebakken paddenstoeltjes (veg.)
Vitello tonnato – 15,95
Klassieker uit Piemonte, dungesneden kalfsvlees, kappertjes en super zachte tonijn saus
Guancia di manzo al barbera, purè di zucca e castagne lesse – 16,75
Runderwang gestoofd in Barbera wijn, puree van pompoen gearomatiseerd met salie, gekookte kastanje
Capesante scottate su crema di finocchi al lime, patate viola, salsa di corallo – 16,95
Gebakken St. Jacobs mossel, gepureerde venkel en lime, truffel aardappel, saus van St. Jacobs mossel. koraal
Pasta
Tagliatelle all’uovo con ragú di cervo al Sagrantino di Montefalco
Huisgemaakte tagliatelle met blokjes hert vlees gestoofd in Sagrantino wijn en diverse groenten Als voor/tussengerecht – 14,95 hoofdgerecht 22,75
Lunette al tartufo
Huisgemaakte pasta met vulling van zwarte truffel en ricotta, afgemaakt met romige truffelsaus en parmezaanse kaas (veg.) Als voor/tussengerecht – 15,95 hoofdgerecht- 24,75
Agnolotti al nero di seppia, gamberetti e rucola su salsa di burrata, pomodorini al forno, olio al basilico
Huisgemaakte pasta gekleurd met inkt, gevuld met garnalen en rucola op saus van burrata, tomaatjes uit de oven, basilicum olie Als voor/tussengerecht – 15,95 hoofdgerecht – 24,75
—————
Onze pasta’s worden ‘al dente’ gekookt
Vlees / Vis
Sella di cervo, salsa ai mirtilli rossi, cavolo rosso e puré di pere abate – 34,95
Gebakken hertrug filet saus van cranberry, rode kool, puree van abate peer
Filetto di manzo irlandese , salsa funghi porcini, puré di pastinaca – 36,95
Ossenhaas tournedos van Iers Angus rund, saus van eekhoorntjesbrood, puree van pastinaak, gebakken paddenstoeltjes
Petto di fagiano con lenticchie e broccoletti – 31,95
Fazant borst filet met linzen uit Castelluccio, blad broccoli, fond geparfumeerd met Malvasia wijn
Filetto di ippoglosso, pappa al pomodoro, carciofi saltati, salsa profumata alla menta, finocchio e eucalyptus – 34,50
Gebakken heilbotfilet (blank), Toscaanse pappa al pomodoro (bereiding van brood met tomaat en basilicum) op saus geparfumeerd met munt, venkel en eucalyptus
—————
Tutti i piatti vengono preparati al momento, contiamo quindi sulla vostra pazienza.
Wij vragen uw begrip voor de bereidingstijd, aangezien alle gerechten à la minute worden bereid
Nagerechten
Cioccolatini Venchi
Chocolade van Venchi (prijs per stuk). Loyaliteit aan de kunst van het Italiaanse ambachtelijke chocolade, Venchi’s producten zijn gebaseerd op ‘traditionel Italian’ recepten, 140 jaar geleden bedacht. Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot één van ’s werelds meest bekende en delicate chocolademakers en er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten
Antica Torroneria Piemontese – 1,65
Chocoladetruffels uit Piemonte in verschillende smaken
Tortino di ricotta e pere – 10,75
Taartje van ricotta, stukjes peer en pure chocolade mousse op koekje van hazelnoot
Mousse di panettone con gelato di arancia rossa, gel di scorzette di arancia – 10,75
Panettone mousse, ijs van Siciliaans bloedsinaasappel , gel van gekonfijte reepjes sinaasappel
Tiramisù – 10,75
Onze tiramisù
Formaggio misto – 13,95
Assorti van bijzondere speciale italiaanse kazen. Misschien in combinatie met een glaasje dessertwijn? Zie onze grappa- en dessertwijnkaart!
—————