Ons afhaalmenu in coronatijd
Kiezen, bestellen en genieten
Kiezen, bestellen en genieten
Afhaalmogelijkheden: donderdag t/m zondag van 17.00 tot 19.00 uur. Bestellen kan via 024-3234283, via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@pastaefagioli.nl. De bestelling dient uiterlijk om 16.00 uur te gebeuren wanneer je diezelfde dag wilt afhalen.
Wij leveren alles panklaar aan en je krijgt bereidingstips om thuis zelf de laatste hand te leggen aan de gerechten. Neem a.j.b. zelf een tas mee om het te vervoeren.
Let op: deze menukaart van Pasta e Fagioli kan wekelijks wisselen.
Voorgerechten
Pane con olive – 3,95
Ambachtelijk gebakken brood met stukjes olijf (400 gram)
Vitello tonnato – 12,95
Dun gesneden kalfsvlees, zachte tonijn saus, kappertjes
Galantina di pollo Bresse con maionese al basilico e giardiniera di verdure- 12,95
Galantine van opgerold Bresse kip met groenten en pijnboompitten, mayonaise van basilicum, zoetzure groenten
(bereidingswijze: opwarmen in de pan volgens instructie)
Tortino di verdure – 12,95
Taartje van courgette, paprika en aubergine met ricotta en mozzarella aangekleurd met tomaat
(bereidingswijze: opwarmen in de oven volgens instructie)
Terrina di branzino, salmone e gamberi con zuppa di lattuga e vongole- 12,95
terrine van zeebaars, zalm en garnalen op “soepje” van romana sla, venusschelpen en gekonfijte tomaat
(bereidingswijze: opwarmen in de pan volgens instructie)
Hoofdgerechten
Gnocchi alla Sorrentina – 18,75
Gnocchi met Vesuvius tomaat, mozzarella di bufala en basilicum
(bereidingswijze: opwarmen in de pan volgens instructie)
Tortelloni al salmone – 18,75
Handgemaakte pasta gevuld met zalm en ricotta, met romige saus van gerookte zalm
(bereidingswijze: opwarmen in de pan volgens instructie)
Cappelletto ripieno con salsiccia al marsala – 18,75
Huisgemaakte pasta gevuld met salsiccia (gekruide, verse worst), gekookt met Marsala wijn, afgemaakt met ragout van salsiccia
(bereidingswijze: opwarmen in de pan volgens instructie)
Lunette al tartufo – 18,75
Pasta met vulling van ricotta kaas en zwarte truffel afgemaakt met romige truffelcreme
(bereidingswijze: opwarmen in de pan volgens instructie)
Coscia di agnello con purea di patate e carciofi- 23,75
Lamsbout met aardappelpuree en artisjok
(bereidingswijze: opwarmen in de oven volgens instructie)
Spigola con crema di zucchini e risotto al limone e parmigiano- 23,75
Zeebaarsfilet uit de oven , saus van courgette, geserveerd met citroen geparfumeerde risotto, afgemaakt met parmezaan
(bereidingswijze: opwarmen in de oven volgens instructie)
Nagerechten
Tortino di ananas – 8,95
Cake taartje gevuld met chantilly creme en stukjes ananas
Tiramisu – 7,50
Onze klassieker!
Cassata Siciliana – 8,95
Traditie van Sicilie: de allerbeste ingredienten, deeg bedekt met ricotta, stukjes chocolade, pistache, laagje marsepein van amandel en pistache
Venchi chocolade – 6,50 per 100 gram
Chocolade van Venchi met de beste ingredienten zoals hazelnoten uit Piemonte